Vad är Zynga poker

Gaming

Hälsningar poker älskare, vad jag är här för att dela med alla er spelare där ute är ett nytt sätt att spela spelet du älskar med dina vänner, även om din inte sitter bredvid dem. Låt mig ge er en liten översikt över hur detta kommer att ske och varför det är olika från att spela alla gamla online pokerspel. Först och främst vill jag tala om alla favorit socialt nätverk som kommer att vara källan till denna metod av att spela poker. Facebook någon med en virtuell version av sig själva på Facebook vet att platsen har vuxit exponentiellt under de senaste åren.

Som sagt, bevisat Facebook att samhället att oavsett vem du är i världen, inte är du ensam; att det finns människor precis som du med liknande ambitioner och intressen ute och det är bara en fråga om att hitta dem. Som sagt, ansikte bok tilltalar alla folksamlingar på något sätt, och poker publiken är inte annorlunda. Nu du är förmodligen tänker: så vad? Hur är detta dramatiskt annorlunda från alla andra sätt att spela med vänner online. Varför är det bättre? Jo, är saken den att om du inte äger ett Facebook-konto, det är verkligen inte annorlunda. Men eftersom så många människor använder Facebook, chansen är stor att du har ett konto och att dina vänner också har konton.

Nu är det där det blir bra. Den stora sak om zynga poker är hur lätt det är att ansluta med dina vänner och spela. Andra metoder kräver att du kontaktar du vänner, samordna de tider som alla kommer att vara online och i slutändan dina ansträngningar är vanligtvis mindre framgångsrika än du trodde de skulle vara och du är kvar med alla denna bortkastat arbete bara för att du ville spela ett trevligt spel poker online. När detta är gjort via appen Facebook zynga, organiseras allt mycket lättare eftersom användare regelbundet kontrollera sina konton och de flesta människor är online 2-3 timmar om dagen.

Allt du behöver göra är typ i poker och appen zynga bör komma upp, dess ganska okomplicerad där, och mycket användarvänligt. Om du vill spela online med yer kompisar, är detta sättet att göra det. Ovanpå detta är poker inte det enda spelet som erbjuds av zynga. Zynga poker har en app betyg 3,9 av 5 och över 30 miljoner månatliga användare, är chansen att dina vänner redan använder zynga poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *