Rakeback proffs?

Poker Casino

 

Som det numera ser ut har jag tydligen sadlat om och blivit rakeback proffs. En sån extremt sjuk session jag hade precis. Extremt variansfylld och svängig. Jag hade stål i princip varje gång keramiken åkte in i mitten, men lyckades på de mest mirakulösa sätt bli utdragen gång efter gång. Sessionen var cirkus 2000 händer lång och efter 50 händer hade jag backat 3 inköp, vilket ska tillägas går jävligt snabbt när man spelar 8 bord som jag gjorde idag, typ en sekund kändes det som. All in/ loser, snabbt nästa bord och samma visa igen. Jesus christ vad poker är riggat. Jag var bland annat inblandad i årets mest mongoloida hand (hittills). En jättefisk som jag har så mycket retard notes på att de sträcker sig längre än kön in till Gekås. Jättefisken i fråga har valt att inte träda fram med sitt riktiga namn, så vi kan kalla honom ”Gekås”. Det Foldas fram till Gekås på knappen som sitter med 90 big blind. Gekås höjer upp till 10 ggr big blind. Jag sitter i big blind med 99 och jag täcker honom. Jag väljer att ställa in direkt, det kan låta lite efterblivet att ställa, men jag har faktiskt större chans att få syn med ett ställ än med ett omres mot Gekås. Jag har som sagt noterat honom sönder och samman. Skitsamma. Gekås snappsynar och visar upp 22 och träffar en 2 på flop, att han träffar och vinner är inte så extremt märkvärdigt, typ standard. Men, jag skulle gärna vilja veta är hur han tänker med den synen, om han tänker överhuvudtaget. Han kan vara hjärndöd inte helt omöjligt faktiskt. Vad tror han att jag har liksom, 2 jokrar eller?

Detta är inget gnäll från min sida, tro mig. Man ska som sagt inte bita handen som föder en, och jag är verkligen överlycklig att man kan hitta sådant värde fortfarande.

Hur sessionen slutade? Plus minus back upp ett inköp plus ett till med rakeback, så cirka 2 st upp i alla fall. Gekås och hans vänner hittar ni förövrigt på ComeOn Poker Hör av er till mig på info@rakebackdeals.se så ska jag vaska fram en bonus och rakeback som är värdig namnet.
Nu ska jag knyta mig. gg och np

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *