PokerBuddy – En spelväxlare

Gaming

Jag tycker PokerBuddy är ett spel växlare! Jag kommer att svara på varför jag hävdar ovan, men låt mig börja med att beskriva lite vad är PokerBuddy: PokerBuddy är online AI (artificiell intelligens) rådgivare, det fungerar på Facebook (Zynga) poker plattform och det ger dig information om din hand.

Men, det gör mer än så, det säger du vad du ska göra innan du spelat! Så, om du har en hand du är inte säker på hur man spelar det (vik? ring? flytta all-in?) Du kan fråga PokerBuddy vad du bör göra… Hur PokerBuddy vet hur man spelar poker? PokerBuddy använder en avancerad AI-teknik som beräknar alla stora faktorer behövs (position, stack, persienner, osv.) att avgöra vad som är det bästa sättet att spela i en specifik situation. Om du kommer att gräva i några av de mest populära pokerforum hittar du några inlägg talar om en spelare som hade otroliga statistik och vissa spelare misstänks även honom att vara en bot.

Tja det var inte en bot, men ett omfattande test till utförandet av PokerBuddys AI-teknik, ett test som visade PokerBuddy vinner även mot erfarna riktiga pengar spelare. Varför PokerBuddy är ett spel växlare? I tidigare spelare behövs för att betala en massa pengar till ”poker trainers” att förbättra sina pokerfärdigheter. Nu kan alla använda PokerBuddy, få online råd och lära att avsevärt förbättra sina pokerfärdigheter.

Du kan hämta och använda PokerBuddy gratis och eftersom det är utformat för att köras på gratis poker plattformar (zynga poker – facebook/myspace etc.), snart nog det kommer att användas av miljontals pokerspelare, vilket betyder att snart nog massor av pokerspelare kommer att förbättra deras poker färdigheter betydligt. Tills nu anses ”låtsaspengar” spelarna ”’ låg skickliga spelare”, men snart nog deras skicklighet kommer att matcha den riktiga pengar spelare skickligheten och de spel som spelas på facebook och andra zynga plattformar kommer att vara mycket mer intressant…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *