Poker – ”ta repet”

Poker Casino

Här kommer ett tilt-inlägg, den som är trött på att läsa om misär, utdragningar och annat elende kan sluta läsa nu. Till er som gottar er i andras elände kan ta fram chip & dip, sitta ner och gnugga händerna.

Alltså dessa två sista månaderna har var så sjukt riggade. Jag hade tänkt lägga upp en graf över dagens session men hejdade mig i sista stund, lika bra det, för jag hade sett grafjäveln en gång till ikväll hade jag slagit knytnäven rakt igenom skärmen.

Sjukt meningslöst med graf också för den delen, bara tiltar en. Förutom alla vanliga standard motriggar så visar den inget som helst förbarmande över diverse set-ups. Nog om det. Här följer en kavalkad av torskade händer, kan inte visa några som jag vann, eftersom jag inte vann några, lyckades förlora 10 av 10 allin pre! Ty som en god vän hade uttryckt sig. Jag 55 – flop AA5 – oj pengarna åker in – oj han sitter med fyrtal. Eller klassikern, floppad färg – oj han köper dött med sitt överpar- nej han gjorde visst inte det. Eller AKd allin pre med 150 bb – oj han bluffsynar med A8off- vilken flop 3 diamond – oj han lyckas hitta en omöjlig 8 på river. Detta var givetvis bara en bråkdel av alla händer, inte dom mest riggade heller, men jag vågar inte skriva ut dom för ju mer jag skriver desto mer tiltad blir jag, känns liksom onödigt att spä på eländet ännu mer.

Jag lyckade alltså med bedriften att springa 15 inköp under EV på två timmar, ingen tilt jag lovar, men måste vara något rekord för undertecknad i no limit holdem iaf. Omaha okej, det är ju standard, men för fan fdstrenjgöthnvflkjewqnvgkj. ffs skitsamma, ska sluta kolla på skitgrafen, iaf tills jag summerar månaden. Sessionen slutade förövrigt 8-10 inköp back (orkar inte kolla exakt just nu)

Förutom att pokern suger så är jag dessutom så fruktansvärt jävla trött på att plugga just nu. Hatar det. Kul att vi har så extremt lite att göra också, helvete, inlämning på inlämning – ”forska” och annan skit… Förövrigt är forska så jävla lol. Bara att gömma sig bakom en massa fina akademiska ord så låter det som om man fattar. AAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh är verkligen supertiltad på allting just nu.

Måste gå och lägga mig, föreläsning imorgon…….Tror jag ta repet istället. Eller….? Man vänjer sig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *