2 värdefulla dubbel eller inget online bordtips

Gaming

Har du spelat Texas Hold’em utan lycka? Det kan vara riktigt svårt att komma ut på toppen, speciellt eftersom du verkligen inte vet vad din behandlar fram till slutet av spelet. Spela Texas Hold’em är en klassisk hobby, och kan få både underhållning och pengar, men ibland verkar det som du kan bli rånad av båda pokerbordet om du inte vet hur man spelar dina kort rätt. Poker spelas numera oftare på internet i stället för på sociala sammankomster.

Online ”kvitt eller dubbelt” tabeller använder en annan metod att spela Texas Hold’em och justering är nödvändig. I världen av online poker, du måste fortfarande använda psykologisk krigföring med dig motståndare, men ditt sätt att göra det är helt annorlunda. På en online-tabell, människor fortfarande dömer dina handlingar, men de kan inte se din uttryck eller kroppsrörelse, de kan bara se sina handlingar på datorskärmen. Detta är vad som gör det svårt att vilseleda dina motståndare eftersom du har mycket mindre inflytande över dem och du kan inte göra det gratis (med hjälp av fejkade känslor, vilseledande kroppsrörelser).

Detta är inte en guide om hur man spelar dina händer, men snarare hur du lämnar dina satsningar. I dubbel eller inget bord, du behöver inte komma först att komma ut på toppen. Först av allt, måste du veta hur man satsa före floppen. Om du är en av de första att satsa, är det bäst att vika handen, annars riskerar du att förlora extra pengar. Om du har en bra hand och någon satsar framför dig, du vill få för så lite som möjligt, så bara kalla dem. Om ingen har höjt insatsen innan du, höja beloppet till 3 x stora mörken. För det mesta, när du gör detta, resten av spelarna ska vik och potten är du behålla.

Det viktigaste som du måste komma ihåg är att på kvitt eller dubbelt bord, du behöver inte ta några allvarliga chanser och de viktigaste taktik måste du följa är att få in handen för så lite som möjligt och sedan spela aggressivt. De flesta människor kommer inte misstänka att du bluffar när du spelar aggressivt vilket gör det en bra taktik att använda online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *